dimecres, 22 d’abril del 2009

22 D'ABRIL DIA DE LA TERRA.

Volem iniciar un apartat al nostre blog destinat a cançons que tenen com a tema l'ecologia i el medi ambient i ho volem fer coincidir amb avui 22 d'abril en que es celebra el dia de la TERRA.

COM CONÈIXER, és un projecte Internacional en el que el nostre centre participa des del curs 2007/08 amb els alumnes de primer des de l’àrea de Ciències Naturals amb la professora Anna Martí i altres professors de l'equip docent. Els nostres alumnes estant treballant el tema de la contaminació i el medi ambient i han buscat cançons relacionades sobre el tema. Aquesta és una petita mostra del que han trobat les anirem col·locant en el nostre bloc perquè les pugueu escoltar i veure perquè moltes d’elles van acompanyades de imatges relacionades sobre el tema.

Us convidem a tots a deixar els vostres comentaris.
MANA. ¿Donde jugaran los niños? (lletra de la cançó)



ALUMNES QUE HAN PARTICIPART
1rA : Ariadna del Hoyo, Marc Gomez, Mercè Gonzalez, Irene Hinojosa, Biel Noguera,Sonia Pons
1rC : Anna Escudero, Albert Gonzalez, Daniel Mestre, Alba Muñoz, Eduardo Peral,Daniel Poza, Ariadna Ramirez, Aura Rubio, F.J. Valdemoro, Clara Verdugo.

2 comentaris:

Mercè ha dit...

Per que us animeu a deixar idees sobre que podem fer nosaltres per millorar el nostre medi ambient. 1) Podem tancar els llums quan no siguin necessaris.

Mercè ha dit...

2) Tancar la pantalla de l'ordinador i/o deixar-lo en suspensio quan no l'estem fer servir.
Mariam 1rC