dilluns, 8 de març del 2010

MIRADES DE DONES

Avui 8 de març, el blog de música momentsmusicals vol deixar-vos unes imatges creades pel Projecte Comenius: La dona d’ahir i d’avui entre la tradició i la modernitat que han estat realitzades al MNAC pels alumnes de l’Optativa de Musica de 4r. Amb aquestes mirades hem realitzat dos treballs, un és una improvisació de Miquel Lacasta (amb el programa Improvisa) que utilitza de fons musical fragments del Cant dels Ocells i del discurs que Pau Casals va fer a l' ONU.

L’altre amb més imatges i música de Màna i Juan Luís Guerra: Bendita sea tu luz. Els dediquem a totes aquelles dones que pel fet de ser-ho no gaudeixen dels mínims drets humans que totes les persones haurien de tenir.

BENDITA TU MIRADA Bendito el lugar y el motivo de estar ahí Bendita la coincidencia Bendito el reloj que nos puso puntual ahí Bendita sea tu presencia Bendito Dios por encontrarnos en el camino Y de quitarme esta soledad de mi destino Bendita la luz Bendita la luz de tu mirada (bis) desde el alma Benditos ojos que me esquivaban Simulaban desdén que me ignoraban Y de repente sostienes la mirada Daraun diri daraun diririri Bendito Dios por encontranos en el camino Y de quitarme esta soledad de mi destino Bendita la luz Bendita la luz de tu mirada (bis) ohh Gloria divina de esta suerte del buen tino Y de encontrarte justo ahí en medio del camino Gloria al cielo de encontrarte ahora llevarte mi soledad Y coincidir en mi destino... en el mismo destino Epalee Bendita la luz Bendita la luz de tu mirada (bis) Bendita mirada oh oh Bendita mirada desde el alma Bendita bendita, bendita mirada Bendita tu alma y bendita tu luz Tu mirada oh oh Oh oh oh te digo es tan bendita tu luz amor amor Tu mirada oh oh Bendito el reloj y bendito el lugar benditos tus besos cerquita del mar Tu mirada oh oh amor, amor Que bendita tu mirada, tu mirada amor