dilluns, 28 de març del 2011

PROJECTE COMENIUS: MANS DE DONES

Aquest és el segon any que dins el Projecte Comenius: La dona d’ahir i d’avui entre la modernitat i la tradició hem fet un muntatge amb imatges i música creat pels alumnes de l’Optativa de Música de 4t. Si aneu entrant en els diferents links podreu seguir el procés de treball.



  • Hem partit del muntatge realitzat el curs anterior Mirades de Dones i hem seguit la mateixa metodologia de treball.


  • El 30 de setembre vam anar a visitar el Museu d’Art de Catalunya (MNAC) i vam pendre moltes fotografies d’obres de diferents èpoques però amb una temàtica comuna mans de dones que ens mostressin diferents actituds de treball, d’art de cultura ...


  • D’aquestes fotografies en vam seleccionar 104 i vam afegir fotos de les mans dels alumnes i les alumnes de l’optativa de música que participen en el Projecte.


  • Els/les alumnes van buscar per internet poemes i cançons que parlessin de mans, d’aquestes vam seleccionar algunes per realitzar l'Exposició que podeu veure en el Centre del dia 8 de març (Dia Internacional de la Dona). Nuria Colls és la alumna que ha fet el muntatge definitiu amb la cançó Manos del mundo de Andy & Lucas . Que nosaltres hem titolat MANS de DONES.




El curs 2009/2010 també vam treballar en aquest projecte, però la temàtica que vam escollir va ser MIRADES de DONES , si entreu en aquest enllaç podeu veure tota l'activitat que vam presentar als altres països. http://momentsmusicals.blogspot.com/search/label/Mirades%20de%20dones



Aquests dies les alumnes de l’Optativa que aniran a Itàlia mostraran tot aquest treball amb PWP que hem traduït a l’anglès als professors i alumnes de la resta de països que participen en el Projecte. Esperem que el resultat us agradi perquè nosaltres estem molt contents del treball que hem fet.